onsdag 25 januari 2012

Lite bilar

Det har ju blivit lite lite bilar här på sista tiden, jag har inte kommit mig för riktigt. Men håll ut, snart kommer det! På lördag 28 januari kör MHS sin snösväng och jag tänkte självklart åka dit och fota.

Ni har väl inte missat att MHS numera har en facebook sida också?!
Så har du facebook, gå in och sök på Motorhistoriska sällskapet i sverige
(Jag vet att namnet är långt men då hittar man rätt)

2 kommentarer:

  1. Ingen snösväng för mig nu - konstaterar bara att du nämner MHS, vilket jag har gjort av och till i ganska många inlägg. Inte mycket realpropaganda, dock eftersom antalet läsare är begränsat. Men det är uppenbart att MHS är klubben som varit i framkant inom hobbyn sedan dess början. Funderar på ett inlägg om Sveriges första veteranmarknad - av MHS - i Lissma 1967. Och ett reportage om det första Lopp 30 (1969). Klubben själv är däremot otroligt dålig på att propagera för sig!!!Tyvärr.

    SvaraRadera
  2. Snösvängen var trevlig, jag har lagt upp bilder här på bloggen nu. Det vore spännande att läsa lite om vad som hände med klubben i starten. Och jag kan inte annat än att hålla med om att klubben är dålig på att propagera för sig, de är speciellt dåliga att nå ut till andra än sina medlemmar. Vi har börjat försöka lite med en sida på facebook, får se hur det går.

    SvaraRadera