tisdag 24 juli 2012

Som vanligt

Livet rullar på som vanligt, har sytt en klänning och glömde ta en bild när jag hade den på mig. Det var en mycket trevlig fest och jag fick beröm för min fina klänning =)
Eftersom det var lite festligt valde jag att stärka hela klänningen,
det blev fint!
 I förra veckan var vi ute på torsdagsragg, riktigt trevligt. Jag fick köra Buick, lyckan var total och grabbarna i baksätet var trevliga

2 kommentarer:

  1. Ja, Buick är inte så dumt! Första gången för mig var en jättelik 7-sitsig 35:a, en tjänstebil som jag fick provköra. Höll snygga 60 när grusvägen övergick till gatsten och Karlstads tvärgator började. Dvs tills den hygglige bolagschauffören påpekade att det var milesmätare! Fri fart på den tiden - visserligen ...

    SvaraRadera
  2. Hihi, det vore inte helt fel att få köra en sån. Den jag rattade var en 59a, och den torsdagen hade jag ingen aning om att den skulle säljas helgen efter.. Det var lite sorgligt för jag vet hur mycket den har betytt för ägaren men han hade inte möjlighet att ha kvar den.
    Det är nog många som har missat det där med milesmätare, och det är alltid lika roligt att höra om det. Antar att det gick bra för dig den där gången, och tur är det väl att det oftast går just bra.

    SvaraRadera